U hebt een overvloed aan leuke, interessante uitstappen waar u uit kunt kiezen tijdens uw verblijf. Hieronder vindt u de meest leuke en interessante uitstappen.

HAMMAM

RAFTEN

FIETSEN

JEEPSAFARI

 

QUADSAFARI

 

BOOTTOCHT

MARKTEN

  

IN MANAVGAT

IN SIDE

STEDEN IN DE BUURT:

MANAVGAT

   

ANTALYA

    

ALANYA

 

HISTORISCHE SITES:

SELGE

was een grote stad in Pisidië, in de provincie Antalya in Turkije. Selge werd enkele eeuwen voor Christus de belangrijkste stad in de regio en behield een grote mate van zelfstandigheid van bestuur. Delen van de stadsmuur en de akropolis zijn goed bewaard gebleven, alsmede een deel van het theater. Van het gymnasium, de stoa, stadsmuur, basilica en tempels zijn echter maar ruïnes over gebleven. Vlak bij de stad is echter nog wel een gave Romeinse brug.

  

PERGE

was een oude Griekse stad in Pamphylië, zo'n 15 kilometer ten oosten van het huidige Antalya. Perge was een van de grootste en rijkste steden uit de Oudheid en werd vooral geroemd voor haar tempel van Artemis. De stad bracht meerdere wetenschappers en filosofen voort waaronder Apollonius van Perga.

ASPENDOS

is een antieke Grieks-Romeinse stad in de provincie Antalya in Turkije. Aspendos ligt ongeveer 4 kilometer ten noorden van de plaats Serik en iets uit de kust tussen Antalya en Side.