klik op onderstaande afbeelding om kennis te maken met deze wondermooie plaats!

Side is gelegen op een klein schiereiland, ongeveer 1 km lang en 400 meter breed en is één van de meest aantrekkelijke en populaire vakantieoorden aan de Middellandse Zee.

De stad wordt omringd door indrukwekkende ruïnes, met inbegrip van de tempel van Apollo en het goed bewaarde Romeinse amfitheater, waar nu nog steeds culturele activiteiten plaatsvinden.

De strenge bouwregels van de stad zorgen ervoor dat de oude stad zijn charmes en karakter zal behouden en een wandeling door het voetgangersgebied neemt u mee naar een haven met boten en diverse restaurants en langs bars waar u op een gezellig terrasje kunt genieten van een ontspannende zonsondergang .

De watervallen in Manavgat is een andere locale attractie, met kleine boten kunt u op de Manavgat rivier naar de watervallen varen.

De zandstranden van Side behoren tot de beste van de gehele Turkse Riviera, dat over het meest stabiele klimaat van Turkije beschikt.

De zomers duren erg lang in Antalya. Vanaf mei is het al echt strandweer en de goede weerstomstandigheden houden aan tot oktober. De meeste neerslag valt van november tot februari.

in onderstaande grafiek zie je de gemiddelde maximumtemperatuur in Antalya per maand vergeleken met de gemiddelde temperatuur in België en Nederland.